Telefoonboek Noorwegen

Noorwegen Telefoongids

Zoek personen in de Noorwegen Telefoongids (gulesider.no). Zoeken op naam, telefoonnummer, adres en/of locatie. Gouden Gids is in het Engels en Noors. Zoek ook personen op via een e-mailadres in Noorwegen omgekeerd e-mailadres zoeken.

Vind mensen en bedrijven in de Gouden Gids Noorwegen Kvasir (kvasir.no) voor telefoonnummers, adressen, bedrijven en sociale webvermeldingen. Gouden Gids bevindt zich in Noors.

Zoek naar woningen in het telefoonboek van Noorwegen (1881.nr) op naam, adres, telefoonnummer en locatie. Gouden Gids bevindt zich in Noors.

Vind personen in de Noorwegen Telefoonboek (nettkatalogen.no). Zoeken op naam of telefoonnummer en locatie. Gouden Gids bevindt zich in Deens en Noors.

Noorwegen Gouden Gids

Noorwegen Gule Sider Gouden Gids (gulesider.no) Zoeken op productnaam, type service of telefoonnummer en locatie. Gouden Gids bevindt zich in Noors.

Noorwegen Phone Book (nettkatalogen.no). Zoek op naam of telefoonnummer en locatie. Gouden Gids bevindt zich in Deens, Noors en Zweeds

Zoek naar bedrijfsvermeldingen in het zoekboek van Noorwegen (1881.no) op bedrijfsnaam, adres, telefoonnummer en locatie. Gouden Gids bevindt zich in Noors.

Zoek een bedrijf op in Noorwegen Yellow Gouden Gids (180.no) Zoek op bedrijfsnaam of -service en op locatie.Map wordt alleen in Noors weergegeven.

Vind mensen en bedrijven in deze nieuwe Gouden Gids Gul-index (gulindex.no) Zoeken op naam, telefoonnummer en locatie Gouden Gids staat alleen in Noors.

Hoe bel je naar Oslo, Noorwegen

Vanuit een telefoonlijn in het buitenland: 
IAC + 47 +Begin Cijfers + 8-cijfers lokaal nummer
Vanuit een mobiele telefoon in het buitenland: 
+47 + Mobiele Code + 8-cijfers lokaal nummer
Vanuit elke plaats in Noorwegen: 
47 +Begin Cijfers + 8-cijfers lokaal nummer
Bel Noorwegen vanuit: Verenigde Staten/Canada?
Bel: 011 +47 + telefoonnummer
Bel Noorwegen vanuit andere landen?
Bel: IAC +47 + Telefoonnummer
Internationale Toegangscode: IAC is vereist om vanuit een land te bellen.

Noorwegen Landeninformatie

Flag of Noorwegen
Noorwegen landcode: 47
Hoofdstad: Oslo
Taal (meest gesproken): Noors, Bokmal, Nynorsk, Sami (Kautokeino, Karasjok, Kafjord, Nesseby, Sor-Varanger, and Tana)
Elektriciteitstype: 230 V, 50 Hz
Valuta: Noors Krone