Telefoonboek Wereld

Noord Amerika en het Caribisch gebied

Telefoonboek Barbados
Barbados Telefoongids - Zoek mensen in het Barbados-telefoonboek (barbadosyp.com) Opzoeken op voor- en achternaam, adres of telefoonnummer Zoektips zijn beschikbaar als u hulp nodig heeft.
Barbados Gouden Gids - Barbados Gouden Gids (barbadosyp.com) Zoeken op categorie, trefwoord of zoeken op bedrijfsnaam.

Centraal- en Zuid-Amerika

Telefoonboek Brazilië
Brazilië - Telelistas - Zoek personen in de Telefoongids van Brazilië (telelistas.net). Zoeken op naam, telefoonnummer, adres en locatie. Gouden Gids is in het het Portugees.
Brazilië Gouden Gids - Zoek naar een bedrijf in de Gouden Gids van Brazilië - Gids (guiamais.com) Zoek op categorie, trefwoord of op bedrijfsnaam Topzoekers- banken, hotels, autos, banken, onroerend goed, bloemisten enz. Gouden Gids is in het het Portugees.

Europa

Telefoonboek Litouwen
Zebra Phone Book - Vind personen in de Litouwen telefoongids (zebra.lt) voor telefoonnummers en adressen. Gouden Gids is alleen in het Litouws.
Kompass - Litouwen - Zoek bedrijven in de Litouwen Kompass Bedrijvengids (kompass.com). Blader door producten en servicecategorieën en kies Litouwen voor de locatie.

Afrika

Telefoonboek Zambia
Zambia Pages - Zoek naar een bedrijf in de Gouden Gids van Zambia (zambiapages.com) Zoeken op bedrijfsnaam of -type en locatie Zambian Gouden Gids is in het Engels.

Azië en het Midden-Oosten

Telefoonboek Oman
Gouden Gids Oman - Zoek personen in de Oman Gouden Gids (Gouden Gids-oman.com).De map verschijnt in een Gouden Gids van professionele personen.
Oman Gouden Gids - Oman Bedrijvengids (businessGouden Gidsoman.com).Zoek op naam, bedrijfstype, telefoonnummer of op alfabetische volgorde. Gouden Gids is in het Engels.

Australië en de Grote Oceaan

Telefoonboek Nieuw Zeeland
Nieuw Zeeland Telefoongids - Zoek personen van bedrijven in het Nieuw Zeeland Book (whitepages.co.nz).Zoeken op achternaam of bedrijf, en locatie.
Nieuw Zeeland Gouden Gids - Zoeken naar bedrijven in het Gele Boek in Nieuw Zeeland (yellow.co.nz) op naam of categorie, en locatie.Zoeken naar openbare bestanden