Telefoonboek Wereld

Noord Amerika en het Caribisch gebied

Telefoonboek Verenigde Staten
Yellowbook.com - Personen zoeken op telefoonnummer of een bedrijf op naam en locatie (yellowbook.com). Witte paginas, telefoongids en reverse lookup.
Super Pages - Zoek lokale bedrijven op met de Online Gouden Gids door Superpages.com.Krijg zakelijke beoordelingen, recensies, kaarten, routebeschrijvingen en meer.

Centraal- en Zuid-Amerika

Telefoonboek Peru
Peru Blancas Paginas - Zoek iemand op in het telefoonboek van Peru (paginasblancas.com.pe) van Hibu, zoek op naam of op telefoonnummer.De map is in het Engels en Spaans.
Peru Paginas Amarillas - Peru Gouden Gids (paginasamarillas.com) Zoeken op bedrijfsnaam of -dienst. Topcategorieën - auto, banken, onderwijs, bloemisten, hotelsgids, onroerend goed en meer. Peru Gouden Gids is in het Engels en Spaans.

Europa

Telefoonboek Nederland
Nederland Telefoongids - Zoek personen in Nederland Telefoonboek (detelefoongids.nl) Zoek op naam, adres, postcode of plaats Zoek in Nederland naar een telefoonnummer voor telefoonnummers en adressen. Gouden Gids is in het Engels en Nederlands.
Nederland Gouden Gids - Nederlandse Gouden Gids (detelefoongids.nl) Zoek op bedrijfsnaam, trefwoord of locatie.De map is in het Engels en Nederlands.

Afrika

Telefoonboek Soedan
Soedan Pages Jaunes - Soedan African Gouden Gids (yellowpagesofafrica.com). Kies een categorie en selecteer het land- Soedan.

Azië en het Midden-Oosten

Telefoonboek Oost Timor

Australië en de Grote Oceaan

Telefoonboek Nieuw Zeeland
Nieuw Zeeland Telefoongids - Zoek personen van bedrijven in het Nieuw Zeeland Book (whitepages.co.nz).Zoeken op achternaam of bedrijf, en locatie.
Nieuw Zeeland Gouden Gids - Zoeken naar bedrijven in het Gele Boek in Nieuw Zeeland (yellow.co.nz) op naam of categorie, en locatie.Zoeken naar openbare bestanden