Telefoonboek Wereld

Noord Amerika en het Caribisch gebied

Telefoonboek Curaçao
Curacao UTS Pages - Zoek naar mensen op Curaçao Telefoongids (uts.cw). Op 11 oktober 2010. Land Curaçao is geboren! In Philipsburg St Maartin, werd de vlag van de Nederlandse Antillen verlaagd voor het gerechtsgebouw en de vlag van Curacao zijn grootgebracht om het nieuwe land te herkennen. r n
Gouden Gids - Curacao - Bonaire en Curacao Yellow Book Pages (bonaireyp.com) voor telefoonnummers en adressen.

Centraal- en Zuid-Amerika

Telefoonboek Brazilië
Brazilië - Telelistas - Zoek personen in de Telefoongids van Brazilië (telelistas.net). Zoeken op naam, telefoonnummer, adres en locatie. Gouden Gids is in het het Portugees.
Brazilië Gouden Gids - Zoek naar een bedrijf in de Gouden Gids van Brazilië - Gids (guiamais.com) Zoek op categorie, trefwoord of op bedrijfsnaam Topzoekers- banken, hotels, autos, banken, onroerend goed, bloemisten enz. Gouden Gids is in het het Portugees.

Europa

Telefoonboek België
België Telefoongids - Zoek personen in België Telefoongids (whitepages.be).Zoeken op naam of telefoonnummer en locatie. Telefoonboek is in het Engels, Nederlands en Frans.
België Golden Pages - Zoek voor bedrijven in België Gouden paginas (goudengids.be).Zoek op naam, telefoonnummer of categorie en locatie. Gouden Gids is in het Engels, Nederlands en Frans.

Afrika

Telefoonboek Ethiopië
Ethiopië Gouden Gids - Zoek bedrijven in het Ethiopië telefoonboek (yp.et) Zoek op naam van bedrijf of dienst en selecteer een regio of stad in Ethiopië. in Frans.

Azië en het Midden-Oosten

Telefoonboek China
China Telecom Group - China Telecom Bedrijvenlijst (locoso.com) Zoeken op bedrijfsnaam, bedrijfstype en selecteer een provincie, locatie, Gouden Gids is alleen in Chinees.

Australië en de Grote Oceaan

Telefoonboek Nieuw Caledonië
Nieuw Caledonië 1012 - Zoek naar personen of bedrijven in Nieuw-Caledonië paginas (1012.nc). Zoek op naam of op telefoonnummer. Voer de naam of het telefoonnummer in het eerste vak in en selecteer -rechercher. Gouden Gids staat alleen in Frans.Zoeken naar openbare bestanden