Telefoonboek Wereld

Noord Amerika en het Caribisch gebied

Telefoonboek Bonaire
Telefoongids - Bonaire - Zoek personen op Bonaire en Curaçao Telefoongids (bonaireyp.com) voor telefoonnummers en adressen.
Bonaire Gouden Gids - Bonaire Gouden Gids (bonaireyp.com) Zoeken op categorie, trefwoord of zoeken op bedrijfsnaam Bonaire zoekopdrachten- autos, banken, bloemisten, hotels, verzekeringen, onroerend goed en meer.

Centraal- en Zuid-Amerika

Telefoonboek Suriname
Suriname Telefoonboek - Zoek personen in het Surinaamse telefoonboek (telesur.sr) Zoeken op naam en op locatie Gouden Gids is in het Engels en Nederlands.
Suriname Gouden Gids - Suriname Gouden Gids (yellowpages.sr) Zoeken op bedrijfstype. Linkerkant- Kies taal: Engels/Nederlands- Kies sectie: Gouden Gids- Gouden Gids is in het Engels en Nederlands.

Europa

Telefoonboek België
België Telefoongids - Zoek personen in België Telefoongids (whitepages.be).Zoeken op naam of telefoonnummer en locatie. Telefoonboek is in het Engels, Nederlands en Frans.
België Golden Pages - Zoek voor bedrijven in België Gouden paginas (goudengids.be).Zoek op naam, telefoonnummer of categorie en locatie. Gouden Gids is in het Engels, Nederlands en Frans.

Afrika

Telefoonboek Zuid Afrika
Phone Book of Zuid Afrika - Zoek personen in het telefoonboek van Zuid-Afrika (yellowpages.co.za) Zoeken op naam en locatie.
Yalwa Zuid Afrika - Zuid-Afrika Bedrijvengids (yalwa.co.za). Zoek op naam, type, dienst of categorie en kies een locatie. Gouden Gids is in het Engels.

Azië en het Midden-Oosten

Telefoonboek Kirgizië
Kirgizië Gouden Gids - Zoek een bedrijf op naam, telefoonnummer, adres of type bedrijf (yellow-pages.kz). Kirgizië De Gouden Gids-resultaten worden onderaan de pagina getoond.

Australië en de Grote Oceaan

Telefoonboek NiueZoeken naar openbare bestanden