Telefoonboek Wereld

Noord Amerika en het Caribisch gebied

Telefoonboek Verenigde Staten
Yellowbook.com - Personen zoeken op telefoonnummer of een bedrijf op naam en locatie (yellowbook.com). Witte paginas, telefoongids en reverse lookup.
Super Pages - Zoek lokale bedrijven op met de Online Gouden Gids door Superpages.com.Krijg zakelijke beoordelingen, recensies, kaarten, routebeschrijvingen en meer.

Centraal- en Zuid-Amerika

Telefoonboek Suriname
Suriname Telefoonboek - Zoek personen in het Surinaamse telefoonboek (telesur.sr) Zoeken op naam en op locatie Gouden Gids is in het Engels en Nederlands.
Suriname Gouden Gids - Suriname Gouden Gids (yellowpages.sr) Zoeken op bedrijfstype. Linkerkant- Kies taal: Engels/Nederlands- Kies sectie: Gouden Gids- Gouden Gids is in het Engels en Nederlands.

Europa

Telefoonboek België
België Telefoongids - Zoek personen in België Telefoongids (whitepages.be).Zoeken op naam of telefoonnummer en locatie. Telefoonboek is in het Engels, Nederlands en Frans.
België Golden Pages - Zoek voor bedrijven in België Gouden paginas (goudengids.be).Zoek op naam, telefoonnummer of categorie en locatie. Gouden Gids is in het Engels, Nederlands en Frans.

Afrika

Telefoonboek Kameroen
Kameroen Camonnet - Zoek personen in het telefoonboek van Kameroen (camonnet.com) Zoeken op voor- en achternaam Zoek in de Kameroen-gids naar telefoonnummers en adressen.
Kameroen-telefoonboeken - Zoek een bedrijf in de Gouden Gids van Kameroen (cameroonphonebook.com). Zoek op bedrijfsnaam of -dienst en selecteer een regio in Kameroen.De map is in het Engels en in Frans.

Azië en het Midden-Oosten

Telefoonboek Singapore
Singapore Telefoongids - Zoek naar mensen of bedrijven in de Gouden Gids van Singapore (yellowpages.com.sg) Selecteer een persoon en zoek op naam en locatie. en zoek op bedrijfsnaam en locatie.
Singapore - Pan-Pages - Singapore Gouden Gids (panpages.com). Zoeken op naam en locatie. Gouden Gids zoeken op geavanceerd zoeken, categorie, naam, bedrijfstype, adres, stad, of telefoonnummer.

Australië en de Grote Oceaan

Telefoonboek Cocoseilanden
Cocos Keeling Island Pages - Zoek personen van bedrijven in Cocos (Keeling) Islands Phone Book (whitepages.com.au). Kies woonwijken of bedrijven en kom binnen voor locatie - Cocos (Keeling) Island, WA
Cocos Keeling Is. Gouden Gids - Zoek een bedrijf in Cocos (Keeling) Islands Telefoonboek (yellowpages.com.au) op naam of categorie, en plaats. Voer in voor locatie- Cocoseilanden , WAZoeken naar openbare bestanden