Telefoonboek Wereld

Noord Amerika en het Caribisch gebied

Telefoonboek Aruba
Aruba Telefoongids - Zoeken naar personen in het telefoonboek van Aruba (arubayp.com). Opzoeken op voornaam en achternaam, straatnaam of telefoonnummer.
Aruba Gouden Gids - Vind bedrijven in de Gouden Gids Aruba (arubayp.com) op categorie, trefwoord of zoeken op bedrijfsnaam.

Centraal- en Zuid-Amerika

Telefoonboek Belize
Belize Telefoongids - Zoek naar mensen in Belize op naam, adres of telefoonnummer (belizeyp.com). Selecteer een locatie om mensen op de online witte paginas te vinden. Selecteer telefoongids om een business.
BelizeYP - Zoek een bedrijf in de Belize Gouden Gids (belizeyp.com) Zoek op bedrijfsnaam, type en locatie Zoek restaurantgidsen of populaire hotels op waar te verblijven.

Europa

Telefoonboek Duitsland
Das Telefonbuch Gouden Gids - Zoek op naam en locatie in het telefoonboek van Duitsland (dastelefonbuch.de) Snel zoeken naar telefoonnummers, netnummers, postcodes en alarmnummers. talen.
Duitsland Gelbeseiten - Doorzoek de Duitse Gouden Gids (gelbeseiten.de) om een ​​bedrijf of dienst te vinden. Zoek op topcategorieën en de map bevat ook een grote kaart. Gouden Gids is in het Duits.

Afrika

Telefoonboek Lesotho
Lesotho Pages Jaunes - Lesotho African Gouden Gids (yellowpagesofafrica.com). Selecteer een categorie en selecteer het land- Lesotho.

Azië en het Midden-Oosten

Telefoonboek China
China Telecom Group - China Telecom Bedrijvenlijst (locoso.com) Zoeken op bedrijfsnaam, bedrijfstype en selecteer een provincie, locatie, Gouden Gids is alleen in Chinees.

Australië en de Grote Oceaan

Telefoonboek Wallis en FutunaZoeken naar openbare bestanden