Telefoonboek Wereld

Noord Amerika en het Caribisch gebied

Telefoonboek Verenigde Staten
Yellowbook.com - Personen zoeken op telefoonnummer of een bedrijf op naam en locatie (yellowbook.com). Witte paginas, telefoongids en reverse lookup.
Super Pages - Zoek lokale bedrijven op met de Online Gouden Gids door Superpages.com.Krijg zakelijke beoordelingen, recensies, kaarten, routebeschrijvingen en meer.

Centraal- en Zuid-Amerika

Telefoonboek Suriname
Suriname Telefoonboek - Zoek personen in het Surinaamse telefoonboek (telesur.sr) Zoeken op naam en op locatie Gouden Gids is in het Engels en Nederlands.
Suriname Gouden Gids - Suriname Gouden Gids (yellowpages.sr) Zoeken op bedrijfstype. Linkerkant- Kies taal: Engels/Nederlands- Kies sectie: Gouden Gids- Gouden Gids is in het Engels en Nederlands.

Europa

Telefoonboek Zwitserland
Zoek telefoonboek - Zoek in het Zwitserse telefoonboek op naam, telefoonnummer, beroep en locatie. Extra mappen zijn onder andere kaarten, weer, nieuws, tijdschemas voor treinen en meer.
Swiss Local Gouden Gids - Swiss Gouden Gids (local.ch).) Zoeken op bedrijfsnaam of trefwoord en op locatie. Zoeken op topcategorieën, tandartsen, hotels, verzekeringen, restaurants en meer. is in het Engels, Frans, Duits en Italiaans.

Azië en het Midden-Oosten

Telefoonboek Filipijnen
Filipijnen Telefoongids - Zoek personen in de Filippijnen Telefoonboek (whitepages.ph) Zoek op voornaam, achternaam of telefoonnummer Vind personen in de Filippijnen telefoongids voor telefoonnummers en adressen.
EYP Gouden Gids - Filipijnen Gouden Gids (eyp.ph). Zoeken op categorie-advocaten, autoreparatie, supermarkten, ziekenhuizen, hotels, artsen, loodgieters, restaurants en meer.

Australië en de Grote Oceaan

Telefoonboek Australië
Australië Telefoongids - Zoek personen in het telefoonboek van Australië op achternaam en op locatie (whitepages.com.au). Zoek de telefoongids van Australië voor telefoonnummers en adressen.
Australië Yellowpages - Zoek voor bedrijven in het Australië Telefoonboek (yellowpages.com.au).Zoeken op naam, of categorie, en locatie.Zoek op bedrijfstype-accountants, artsen, haarsalons , hotels, restaurants en meer.Zoeken naar openbare bestanden