Telefoonboek Wereld

Noord Amerika en het Caribisch gebied

Telefoonboek Verenigde Staten
Yellowbook.com - Personen zoeken op telefoonnummer of een bedrijf op naam en locatie (yellowbook.com). Witte paginas, telefoongids en reverse lookup.
Super Pages - Zoek lokale bedrijven op met de Online Gouden Gids door Superpages.com.Krijg zakelijke beoordelingen, recensies, kaarten, routebeschrijvingen en meer.

Centraal- en Zuid-Amerika

Telefoonboek Suriname
Suriname Telefoonboek - Zoek personen in het Surinaamse telefoonboek (telesur.sr) Zoeken op naam en op locatie Gouden Gids is in het Engels en Nederlands.
Suriname Gouden Gids - Suriname Gouden Gids (yellowpages.sr) Zoeken op bedrijfstype. Linkerkant- Kies taal: Engels/Nederlands- Kies sectie: Gouden Gids- Gouden Gids is in het Engels en Nederlands.

Europa

Telefoonboek Frankrijk
Frankrijk Annuaire Pages - Enter first, last name and location voor directe resultaten op de Annuaire Téléphonique-paginas (annuairetel247.com). Deze map is eenvoudig te gebruiken. Deze map bevindt zich in Frans.
Frankrijk Pages Jaunes - Gouden Gids van Frankrijk inclusief overzeese departementen en gebieden van Frankrijk.) Zoek bedrijven op de paginas Jaunes, op naam, categorie of bedrijfstype. -Quoi, Qui- enter bedrijfsnaam of type. -Ou- stad of locatie invoeren. Gouden Gids is in het Frans.

Afrika

Telefoonboek Marokko
Marokko People Search - Zoek naar mensen in het Marokkaanse telefoonboek (pj.ma).Voer de naam in voor -Qui- en de stad in Marokko voor de locatie of -Ou-. Gouden Gids is in het Frans.
Marokko- Telecontact - Zoek een bedrijf in het Marokko Telefoonboek (telecontact.ma) Zoek op bedrijfsnaam of -dienst.Ook opzoeken op telefoonnummer door het tabblad-annuaire inversé te selecteren. zowel in Arabisch als Frans.

Azië en het Midden-Oosten

Telefoonboek Israël
Israël 144 Bezeq - Zoek personen in het telefoonboek van Israël (144 Bezeq) Zoeken op voornaam en achternaam. Vind mensen in de telefoongids van Israël voor telefoonnummers en adressen. De map bevindt zich in Hebreeuws, Arabisch, Russisch en Engels.
Israeli Gouden Gids - Israël Gouden Gids (www.d.co.il) Zoeken op categorie, trefwoord of zoeken op bedrijfsnaam Gouden Gids is in het Engels en Hebreeuws.

Australië en de Grote Oceaan

Telefoonboek Wallis en FutunaZoeken naar openbare bestanden