Telefoonboek Wereld

Noord Amerika en het Caribisch gebied

Telefoonboek Aruba
Aruba Telefoongids - Zoeken naar personen in het telefoonboek van Aruba (arubayp.com). Opzoeken op voornaam en achternaam, straatnaam of telefoonnummer.
Aruba Gouden Gids - Vind bedrijven in de Gouden Gids Aruba (arubayp.com) op categorie, trefwoord of zoeken op bedrijfsnaam.

Centraal- en Zuid-Amerika

Telefoonboek Uruguay
Uruguay Telefoongids - Zoek naar personen in het telefoonboek van Uruguay (guias.com.uy) Zoek op naam en op locatie Deze eenvoudige map is in het Spaans.
Uruguay Guias - Zoek voor bedrijven in het telefoonboek van Uruguay (guias.com.uy). Zoeken op bedrijfsnaam en op locatie. Gouden Gids is in het Spaans.

Europa

Telefoonboek België
België Telefoongids - Zoek personen in België Telefoongids (whitepages.be).Zoeken op naam of telefoonnummer en locatie. Telefoonboek is in het Engels, Nederlands en Frans.
België Golden Pages - Zoek voor bedrijven in België Gouden paginas (goudengids.be).Zoek op naam, telefoonnummer of categorie en locatie. Gouden Gids is in het Engels, Nederlands en Frans.

Afrika

Telefoonboek Ghana
Ghana Telephone Gouden Gids - Ghana Gouden Gids (ghanaweb.com). Zoek op categorie, bedrijfsnaam of type bedrijf, en locatie. Deze Gouden Gids is in het Engels en bevat landinformatie.

Azië en het Midden-Oosten

Telefoonboek Hongkong
PCCW Telefoongids - Zoek een persoon in het telefoonboek van Hongkong (pccw.com) Zoek op voornaam, achternaam, regio en district Kies Zoek een bedrijf om met uw zoekopdracht te beginnen Gouden Gids is in het Chinees en Engels.
Hongkong Gouden Gids - Zoek een bedrijf op de webportal van Hongkong (yp.com.hk) Zoek op bedrijfsnaam, type, trefwoorden en locatie. Engels.

Australië en de Grote Oceaan

Telefoonboek Samoa
Samoa Telephone Gouden Gids - Zoek personen in de Samoa Telephone Gouden Gids (samoa.co.uk) Zoeken naar personen op naam Deze map lijkt niet meer actueel.
Samoa Business Gouden Gids - Bedrijven opzoeken in de Samoa-telefoongids (samoa.co.uk). Zoek een bedrijf op naam of type. Deze map lijkt verouderd te zijnZoeken naar openbare bestanden