Telefoonboek Wereld

Noord Amerika en het Caribisch gebied

Telefoonboek Verenigde Staten
Yellowbook.com - Personen zoeken op telefoonnummer of een bedrijf op naam en locatie (yellowbook.com). Witte paginas, telefoongids en reverse lookup.
Super Pages - Zoek lokale bedrijven op met de Online Gouden Gids door Superpages.com.Krijg zakelijke beoordelingen, recensies, kaarten, routebeschrijvingen en meer.

Centraal- en Zuid-Amerika

Telefoonboek Brazilië
Brazilië - Telelistas - Zoek personen in de Telefoongids van Brazilië (telelistas.net). Zoeken op naam, telefoonnummer, adres en locatie. Gouden Gids is in het het Portugees.
Brazilië Gouden Gids - Zoek naar een bedrijf in de Gouden Gids van Brazilië - Gids (guiamais.com) Zoek op categorie, trefwoord of op bedrijfsnaam Topzoekers- banken, hotels, autos, banken, onroerend goed, bloemisten enz. Gouden Gids is in het het Portugees.

Europa

Telefoonboek Frankrijk
Frankrijk Annuaire Pages - Enter first, last name and location voor directe resultaten op de Annuaire Téléphonique-paginas (annuairetel247.com). Deze map is eenvoudig te gebruiken. Deze map bevindt zich in Frans.
Frankrijk Pages Jaunes - Gouden Gids van Frankrijk inclusief overzeese departementen en gebieden van Frankrijk.) Zoek bedrijven op de paginas Jaunes, op naam, categorie of bedrijfstype. -Quoi, Qui- enter bedrijfsnaam of type. -Ou- stad of locatie invoeren. Gouden Gids is in het Frans.

Afrika

Telefoonboek Zuid Afrika
Phone Book of Zuid Afrika - Zoek personen in het telefoonboek van Zuid-Afrika (yellowpages.co.za) Zoeken op naam en locatie.
Yalwa Zuid Afrika - Zuid-Afrika Bedrijvengids (yalwa.co.za). Zoek op naam, type, dienst of categorie en kies een locatie. Gouden Gids is in het Engels.

Azië en het Midden-Oosten

Telefoonboek Thailand
Thailand Pan-pages - Zoek bedrijven in de Vietnamese Panpages (Gouden Gids) Zoek op naam, bedrijfstype of categorie en kies een locatie Blader door categorieën- auto, banken, bloemisten, hotels restaurants, en meer. Gouden Gids is in het Thai en Engels.

Australië en de Grote Oceaan

Telefoonboek Indonesië
Indonesië Gouden Gids - Bedrijven zoeken in bedrijven in Indonesië (indonesiayellowpages.net) op bedrijfstype of categorie, en locatie.Zoeken naar openbare bestanden