Telefoonboek Wereld

Noord Amerika en het Caribisch gebied

Telefoonboek Verenigde Staten
Yellowbook.com - Personen zoeken op telefoonnummer of een bedrijf op naam en locatie (yellowbook.com). Witte paginas, telefoongids en reverse lookup.
Super Pages - Zoek lokale bedrijven op met de Online Gouden Gids door Superpages.com.Krijg zakelijke beoordelingen, recensies, kaarten, routebeschrijvingen en meer.

Centraal- en Zuid-Amerika

Telefoonboek Suriname
Suriname Telefoonboek - Zoek personen in het Surinaamse telefoonboek (telesur.sr) Zoeken op naam en op locatie Gouden Gids is in het Engels en Nederlands.
Suriname Gouden Gids - Suriname Gouden Gids (yellowpages.sr) Zoeken op bedrijfstype. Linkerkant- Kies taal: Engels/Nederlands- Kies sectie: Gouden Gids- Gouden Gids is in het Engels en Nederlands.

Europa

Telefoonboek Oostenrijk
Herold Telefoongids - Zoek personen in het telefoonboek van Oostenrijk (herold.at) Zoeken op naam of telefoonnummer en locatie, postcode, land of district Zoek mensen in de telefoongids van Herold op telefoon nummers en adressen.
Herold Gouden Gids - Oostenrijk Gouden Gids (herold.at). Zoeken op bedrijfsnaam, trefwoord en locatie. Zoeken op categorieën, banken, tandartsen, bloemisten, hotels, restaurants, reizen en meer.

Afrika

Telefoonboek Marokko
Marokko People Search - Zoek naar mensen in het Marokkaanse telefoonboek (pj.ma).Voer de naam in voor -Qui- en de stad in Marokko voor de locatie of -Ou-. Gouden Gids is in het Frans.
Marokko- Telecontact - Zoek een bedrijf in het Marokko Telefoonboek (telecontact.ma) Zoek op bedrijfsnaam of -dienst.Ook opzoeken op telefoonnummer door het tabblad-annuaire inversé te selecteren. zowel in Arabisch als Frans.

Azië en het Midden-Oosten

Telefoonboek China
China Telecom Group - China Telecom Bedrijvenlijst (locoso.com) Zoeken op bedrijfsnaam, bedrijfstype en selecteer een provincie, locatie, Gouden Gids is alleen in Chinees.

Australië en de Grote Oceaan

Telefoonboek Nieuw Zeeland
Nieuw Zeeland Telefoongids - Zoek personen van bedrijven in het Nieuw Zeeland Book (whitepages.co.nz).Zoeken op achternaam of bedrijf, en locatie.
Nieuw Zeeland Gouden Gids - Zoeken naar bedrijven in het Gele Boek in Nieuw Zeeland (yellow.co.nz) op naam of categorie, en locatie.Zoeken naar openbare bestanden