Telefoonboek Wereld

Noord Amerika en het Caribisch gebied

Telefoonboek Curaçao
Curacao UTS Pages - Zoek naar mensen op Curaçao Telefoongids (uts.cw). Op 11 oktober 2010. Land Curaçao is geboren! In Philipsburg St Maartin, werd de vlag van de Nederlandse Antillen verlaagd voor het gerechtsgebouw en de vlag van Curacao zijn grootgebracht om het nieuwe land te herkennen. r n
Gouden Gids - Curacao - Bonaire en Curacao Yellow Book Pages (bonaireyp.com) voor telefoonnummers en adressen.

Centraal- en Zuid-Amerika

Telefoonboek Nicaragua
Nicaragua Paginas Amarillas - Nicaragua Gouden Gids (paginasamarillas.com) Zoeken op bedrijfsnaam of dienst.De Nicaragua-gids is in het Engels en Spaans.

Europa

Telefoonboek Nederland
Nederland Telefoongids - Zoek personen in Nederland Telefoonboek (detelefoongids.nl) Zoek op naam, adres, postcode of plaats Zoek in Nederland naar een telefoonnummer voor telefoonnummers en adressen. Gouden Gids is in het Engels en Nederlands.
Nederland Gouden Gids - Nederlandse Gouden Gids (detelefoongids.nl) Zoek op bedrijfsnaam, trefwoord of locatie.De map is in het Engels en Nederlands.

Afrika

Telefoonboek Tunesië
Tunesië Pages Jaunes - Zoek voor bedrijven in het Tunesië Gouden Gids (pagesjaunes.com.tn).) In de map vind je handels-, professionele-, handwerk- en industriële bedrijven in Tunesië Gouden Gids is in het Frans, Arabisch en Engels.

Azië en het Midden-Oosten

Telefoonboek Mongolië
Mongolian Gouden Gids - Zoek voor bedrijven in het Mongolische Gouden Gids (yp.mn).) De gids staat alleen in het Mongools.

Australië en de Grote Oceaan

Telefoonboek Australië
Australië Telefoongids - Zoek personen in het telefoonboek van Australië op achternaam en op locatie (whitepages.com.au). Zoek de telefoongids van Australië voor telefoonnummers en adressen.
Australië Yellowpages - Zoek voor bedrijven in het Australië Telefoonboek (yellowpages.com.au).Zoeken op naam, of categorie, en locatie.Zoek op bedrijfstype-accountants, artsen, haarsalons , hotels, restaurants en meer.Zoeken naar openbare bestanden