Telefoonboek Wereld

Noord Amerika en het Caribisch gebied

Telefoonboek Curaçao
Curacao UTS Pages - Zoek naar mensen op Curaçao Telefoongids (uts.cw). Op 11 oktober 2010. Land Curaçao is geboren! In Philipsburg St Maartin, werd de vlag van de Nederlandse Antillen verlaagd voor het gerechtsgebouw en de vlag van Curacao zijn grootgebracht om het nieuwe land te herkennen. r n
Gouden Gids - Curacao - Bonaire en Curacao Yellow Book Pages (bonaireyp.com) voor telefoonnummers en adressen.

Centraal- en Zuid-Amerika

Telefoonboek Suriname
Suriname Telefoonboek - Zoek personen in het Surinaamse telefoonboek (telesur.sr) Zoeken op naam en op locatie Gouden Gids is in het Engels en Nederlands.
Suriname Gouden Gids - Suriname Gouden Gids (yellowpages.sr) Zoeken op bedrijfstype. Linkerkant- Kies taal: Engels/Nederlands- Kies sectie: Gouden Gids- Gouden Gids is in het Engels en Nederlands.

Europa

Telefoonboek Italië
Italië Pagine Bianche - Zoek personen in Italië Telefoongids (paginebianche.it). Zoeken op naam, telefoonnummer of adres en locatie. Gouden Gids is in het Engels, Frans, Duits, Italiaans en Spaans.
Italië Pagine Gialle - Zoek naar bedrijven in Italië Gouden Gids (paginebianche.it). Zoeken op naam, telefoonnummer of adres en locatie. Gouden Gids is in het Engels, Frans, Duits, Italiaans en Spaans.

Afrika

Telefoonboek Namibië
Telecom Namibië - Zoek naar mensen of een bedrijf in Namibië Telefoonboek van Telecom (telecom.na) Zoek mensen op naam en zoek op stad of land.
NamGouden Gids Namibië - Namibian bedrijvengids (namGouden Gids.com). Zoeken op trefwoord of categorieën.

Azië en het Midden-Oosten

Telefoonboek China
China Telecom Group - China Telecom Bedrijvenlijst (locoso.com) Zoeken op bedrijfsnaam, bedrijfstype en selecteer een provincie, locatie, Gouden Gids is alleen in Chinees.

Australië en de Grote Oceaan

Telefoonboek MarshalleilandenZoeken naar openbare bestanden