Telefoonboek Wereld

Noord Amerika en het Caribisch gebied

Telefoonboek Curaçao
Curacao UTS Pages - Zoek naar mensen op Curaçao Telefoongids (uts.cw). Op 11 oktober 2010. Land Curaçao is geboren! In Philipsburg St Maartin, werd de vlag van de Nederlandse Antillen verlaagd voor het gerechtsgebouw en de vlag van Curacao zijn grootgebracht om het nieuwe land te herkennen. r n
Gouden Gids - Curacao - Bonaire en Curacao Yellow Book Pages (bonaireyp.com) voor telefoonnummers en adressen.

Centraal- en Zuid-Amerika

Telefoonboek Brazilië
Brazilië - Telelistas - Zoek personen in de Telefoongids van Brazilië (telelistas.net). Zoeken op naam, telefoonnummer, adres en locatie. Gouden Gids is in het het Portugees.
Brazilië Gouden Gids - Zoek naar een bedrijf in de Gouden Gids van Brazilië - Gids (guiamais.com) Zoek op categorie, trefwoord of op bedrijfsnaam Topzoekers- banken, hotels, autos, banken, onroerend goed, bloemisten enz. Gouden Gids is in het het Portugees.

Europa

Telefoonboek Nederland
Nederland Telefoongids - Zoek personen in Nederland Telefoonboek (detelefoongids.nl) Zoek op naam, adres, postcode of plaats Zoek in Nederland naar een telefoonnummer voor telefoonnummers en adressen. Gouden Gids is in het Engels en Nederlands.
Nederland Gouden Gids - Nederlandse Gouden Gids (detelefoongids.nl) Zoek op bedrijfsnaam, trefwoord of locatie.De map is in het Engels en Nederlands.

Afrika

Telefoonboek Zuid Afrika
Phone Book of Zuid Afrika - Zoek personen in het telefoonboek van Zuid-Afrika (yellowpages.co.za) Zoeken op naam en locatie.
Yalwa Zuid Afrika - Zuid-Afrika Bedrijvengids (yalwa.co.za). Zoek op naam, type, dienst of categorie en kies een locatie. Gouden Gids is in het Engels.

Azië en het Midden-Oosten

Telefoonboek India
Mahanagar Telephone Nigam - Zoek personen in het India Phone Book (bol.net.in) Kies de link - individuele woonomgeving. Er is een grote database voor particulieren, bedrijven, telefoonnummers, ziekenhuis en meer.Selecteer een onderwerp uit de kolom aan de linkerkant. New Delhi Gouden Gids - Mahanagar Telephone Nigam.
Sulekha Gouden Gids - India Classifieds and Gouden Gids (sulekha.com). Zoek op categorie of trefwoord en locatie. Selecteer geel formulier om op de telefoongids te zoeken. De groene vorm is voor de bewoner of bezoeker van India.

Australië en de Grote Oceaan

Telefoonboek Australië
Australië Telefoongids - Zoek personen in het telefoonboek van Australië op achternaam en op locatie (whitepages.com.au). Zoek de telefoongids van Australië voor telefoonnummers en adressen.
Australië Yellowpages - Zoek voor bedrijven in het Australië Telefoonboek (yellowpages.com.au).Zoeken op naam, of categorie, en locatie.Zoek op bedrijfstype-accountants, artsen, haarsalons , hotels, restaurants en meer.Zoeken naar openbare bestanden