Telefoonboek Wereld

Noord Amerika en het Caribisch gebied

Telefoonboek Curaçao
Curacao UTS Pages - Zoek naar mensen op Curaçao Telefoongids (uts.cw). Op 11 oktober 2010. Land Curaçao is geboren! In Philipsburg St Maartin, werd de vlag van de Nederlandse Antillen verlaagd voor het gerechtsgebouw en de vlag van Curacao zijn grootgebracht om het nieuwe land te herkennen. r n
Gouden Gids - Curacao - Bonaire en Curacao Yellow Book Pages (bonaireyp.com) voor telefoonnummers en adressen.

Centraal- en Zuid-Amerika

Telefoonboek Suriname
Suriname Telefoonboek - Zoek personen in het Surinaamse telefoonboek (telesur.sr) Zoeken op naam en op locatie Gouden Gids is in het Engels en Nederlands.
Suriname Gouden Gids - Suriname Gouden Gids (yellowpages.sr) Zoeken op bedrijfstype. Linkerkant- Kies taal: Engels/Nederlands- Kies sectie: Gouden Gids- Gouden Gids is in het Engels en Nederlands.

Europa

Telefoonboek Verenigd Koninkrijk
192.com Telefoonboek - Zoeken naar personen in het Verenigd Koninkrijk Telefoonboek (192.com). Zoeken op voor- en achternaam en op locatie. UK Advanced People Search zoekt residentiële adressen, telefoonnummers op , vastgoedprijzen en nog veel meer.
UK Yell Gouden Gids - UK Gouden Gids (yell.com).Zoeken op trefwoord, bedrijfsnaam of service en locatie.

Afrika

Telefoonboek Marokko
Marokko People Search - Zoek naar mensen in het Marokkaanse telefoonboek (pj.ma).Voer de naam in voor -Qui- en de stad in Marokko voor de locatie of -Ou-. Gouden Gids is in het Frans.
Marokko- Telecontact - Zoek een bedrijf in het Marokko Telefoonboek (telecontact.ma) Zoek op bedrijfsnaam of -dienst.Ook opzoeken op telefoonnummer door het tabblad-annuaire inversé te selecteren. zowel in Arabisch als Frans.

Azië en het Midden-Oosten

Telefoonboek Zuid Korea
Yoolk Gouden Gids - Zoeken naar bedrijven in het Zuid-Korea Telefoonboek (Southkorea.yoolk.com). Zoeken op naam en locatie. Opzoeken op basis van geavanceerd zoeken, categorie, naam, bedrijfstype, adres , stad of telefoonnummer.

Australië en de Grote Oceaan

Telefoonboek Nieuw Zeeland
Nieuw Zeeland Telefoongids - Zoek personen van bedrijven in het Nieuw Zeeland Book (whitepages.co.nz).Zoeken op achternaam of bedrijf, en locatie.
Nieuw Zeeland Gouden Gids - Zoeken naar bedrijven in het Gele Boek in Nieuw Zeeland (yellow.co.nz) op naam of categorie, en locatie.Zoeken naar openbare bestanden