Telefoonboek Wereld

Noord Amerika en het Caribisch gebied

Telefoonboek Verenigde Staten
Yellowbook.com - Personen zoeken op telefoonnummer of een bedrijf op naam en locatie (yellowbook.com). Witte paginas, telefoongids en reverse lookup.
Super Pages - Zoek lokale bedrijven op met de Online Gouden Gids door Superpages.com.Krijg zakelijke beoordelingen, recensies, kaarten, routebeschrijvingen en meer.

Centraal- en Zuid-Amerika

Telefoonboek El Salvador
El Salvador Paginas Amarillas - El Salvador Gouden Gids (paginasamarillas.com) Zoeken op bedrijfsnaam of -dienst. Topcategorieën - auto, banken, onderwijs, bloemisten, hotelsgids, onroerend goed, en meer. Gouden Gids is in het Engels en Spaans.

Europa

Telefoonboek Duitsland
Das Telefonbuch Gouden Gids - Zoek op naam en locatie in het telefoonboek van Duitsland (dastelefonbuch.de) Snel zoeken naar telefoonnummers, netnummers, postcodes en alarmnummers. talen.
Duitsland Gelbeseiten - Doorzoek de Duitse Gouden Gids (gelbeseiten.de) om een ​​bedrijf of dienst te vinden. Zoek op topcategorieën en de map bevat ook een grote kaart. Gouden Gids is in het Duits.

Afrika

Telefoonboek Zuid Afrika
Phone Book of Zuid Afrika - Zoek personen in het telefoonboek van Zuid-Afrika (yellowpages.co.za) Zoeken op naam en locatie.
Yalwa Zuid Afrika - Zuid-Afrika Bedrijvengids (yalwa.co.za). Zoek op naam, type, dienst of categorie en kies een locatie. Gouden Gids is in het Engels.

Azië en het Midden-Oosten

Telefoonboek Rusland
Rusland - Yell - Zoek een bedrijf met Rusland Gouden Gids (yell.ru) Zoek op naam, type bedrijf of telefoonnummer Populaire zoekopdrachten- banken, hotels, supermarkten, apotheek, reisbureaus en meer. 1e tabblad: enter- of bedrijfstype - (tweede zoekvak) stad of locatie2nd tabblad is voor Reverse telefoon zoeken, voer 7 in - netnummer - lokaal nummer. Alleen in het Russisch

Australië en de Grote Oceaan

Telefoonboek Australië
Australië Telefoongids - Zoek personen in het telefoonboek van Australië op achternaam en op locatie (whitepages.com.au). Zoek de telefoongids van Australië voor telefoonnummers en adressen.
Australië Yellowpages - Zoek voor bedrijven in het Australië Telefoonboek (yellowpages.com.au).Zoeken op naam, of categorie, en locatie.Zoek op bedrijfstype-accountants, artsen, haarsalons , hotels, restaurants en meer.Zoeken naar openbare bestanden