Telefoonboek Wereld

Noord Amerika en het Caribisch gebied

Telefoonboek Curaçao
Curacao UTS Pages - Zoek naar mensen op Curaçao Telefoongids (uts.cw). Op 11 oktober 2010. Land Curaçao is geboren! In Philipsburg St Maartin, werd de vlag van de Nederlandse Antillen verlaagd voor het gerechtsgebouw en de vlag van Curacao zijn grootgebracht om het nieuwe land te herkennen. r n
Gouden Gids - Curacao - Bonaire en Curacao Yellow Book Pages (bonaireyp.com) voor telefoonnummers en adressen.

Centraal- en Zuid-Amerika

Telefoonboek Argentinië
Argentinië Telefoongids - Zoek naar personen in het Telefoonboek van Argentinië (paginasblancas.com.ar).Gebruikers zoeken op achternaam, telefoon of adres. Zoek personen in Argentinië telefoongids voor telefoonnummers en adressen.
Argentinië Paginas Amarillas - Argentinië Gouden Gids (paginasamarillas.com.ar) Zoeken op bedrijfsnaam of -dienst, en locatie Zoeken op categorieën, banken, autoverhuur, bloemisten, hotels, onroerend goed , reizen en meer. De map is in het Spaans.

Europa

Telefoonboek Denemarken
De Gule Sider - Telefoongids - Zoek personen in Denemarken Telefoonboek (degulesider.dk) Zoeken op naam, telefoonnummer en locatie Zoek in de telefoongids van Denemarken naar telefoonnummers en adressen.
De Gule Sider - Gouden Gids - Denemarken Gouden Gids (degulesider.dk) Zoeken op bedrijfsnaam, trefwoord en locatie Bedrijven zoeken op categorieën - banken, tandartsen, bloemisten, hotels, restaurants , reizen en meer. Gouden Gids is in het Engels en Deens.

Afrika

Telefoonboek Somalië
Somalië Pages Jaunes - Somalië African Gouden Gids (yellowpagesofafrica.com). Kies een categorie en selecteer het land- Somalië.

Azië en het Midden-Oosten

Telefoonboek Syrië
Syrië Gouden Gids - Gouden Gids van Syrië (yellowpagessyria.com).Zoeken op bedrijfsnaam en provincie. Gouden Gids is in het Arabisch en Engels.

Australië en de Grote Oceaan

Telefoonboek Indonesië
Indonesië Gouden Gids - Bedrijven zoeken in bedrijven in Indonesië (indonesiayellowpages.net) op bedrijfstype of categorie, en locatie.Zoeken naar openbare bestanden