Telefoonboek Wereld

Noord Amerika en het Caribisch gebied

Telefoonboek Saint Vincent en de Grenadines
St Vincent en Grenadines Telefoongids - Zoek mensen in het telefoonboek van St Vincent en de Grenadines (stvincentyp.com) Zoek op voornaam en achternaam Kies het tabblad -Person- in de St Vincent en Grenadines Residential Gouden Gids.
Saint Vincent en de Grenadines Gouden Gids - Saint Vincent en de Grenadines Phone Book (stvincentyp.com).Zoeken op trefwoord, naam van bedrijf, service en locatie. Top St Vincent en Grenadines zoekopdrachten omvatten- autos , banken, bloemisten, hotels, verzekeringen, onroerend goed en meer.

Centraal- en Zuid-Amerika

Telefoonboek Suriname
Suriname Telefoonboek - Zoek personen in het Surinaamse telefoonboek (telesur.sr) Zoeken op naam en op locatie Gouden Gids is in het Engels en Nederlands.
Suriname Gouden Gids - Suriname Gouden Gids (yellowpages.sr) Zoeken op bedrijfstype. Linkerkant- Kies taal: Engels/Nederlands- Kies sectie: Gouden Gids- Gouden Gids is in het Engels en Nederlands.

Europa

Telefoonboek Duitsland
Das Telefonbuch Gouden Gids - Zoek op naam en locatie in het telefoonboek van Duitsland (dastelefonbuch.de) Snel zoeken naar telefoonnummers, netnummers, postcodes en alarmnummers. talen.
Duitsland Gelbeseiten - Doorzoek de Duitse Gouden Gids (gelbeseiten.de) om een ​​bedrijf of dienst te vinden. Zoek op topcategorieën en de map bevat ook een grote kaart. Gouden Gids is in het Duits.

Afrika

Telefoonboek Gambia
Gambia Pages Jaunes - Zoek bedrijven in Gambia Gouden Gids (yellowpagesofafrica.com). Kies een categorie en selecteer het land, Gambia.

Azië en het Midden-Oosten

Telefoonboek Singapore
Singapore Telefoongids - Zoek naar mensen of bedrijven in de Gouden Gids van Singapore (yellowpages.com.sg) Selecteer een persoon en zoek op naam en locatie. en zoek op bedrijfsnaam en locatie.
Singapore - Pan-Pages - Singapore Gouden Gids (panpages.com). Zoeken op naam en locatie. Gouden Gids zoeken op geavanceerd zoeken, categorie, naam, bedrijfstype, adres, stad, of telefoonnummer.

Australië en de Grote Oceaan

Telefoonboek Nieuw Zeeland
Nieuw Zeeland Telefoongids - Zoek personen van bedrijven in het Nieuw Zeeland Book (whitepages.co.nz).Zoeken op achternaam of bedrijf, en locatie.
Nieuw Zeeland Gouden Gids - Zoeken naar bedrijven in het Gele Boek in Nieuw Zeeland (yellow.co.nz) op naam of categorie, en locatie.Zoeken naar openbare bestanden