Telefoonboek Wereld

Noord Amerika en het Caribisch gebied

Telefoonboek Curaçao
Curacao UTS Pages - Zoek naar mensen op Curaçao Telefoongids (uts.cw). Op 11 oktober 2010. Land Curaçao is geboren! In Philipsburg St Maartin, werd de vlag van de Nederlandse Antillen verlaagd voor het gerechtsgebouw en de vlag van Curacao zijn grootgebracht om het nieuwe land te herkennen. r n
Gouden Gids - Curacao - Bonaire en Curacao Yellow Book Pages (bonaireyp.com) voor telefoonnummers en adressen.

Centraal- en Zuid-Amerika

Telefoonboek Suriname
Suriname Telefoonboek - Zoek personen in het Surinaamse telefoonboek (telesur.sr) Zoeken op naam en op locatie Gouden Gids is in het Engels en Nederlands.
Suriname Gouden Gids - Suriname Gouden Gids (yellowpages.sr) Zoeken op bedrijfstype. Linkerkant- Kies taal: Engels/Nederlands- Kies sectie: Gouden Gids- Gouden Gids is in het Engels en Nederlands.

Europa

Telefoonboek Verenigd Koninkrijk
192.com Telefoonboek - Zoeken naar personen in het Verenigd Koninkrijk Telefoonboek (192.com). Zoeken op voor- en achternaam en op locatie. UK Advanced People Search zoekt residentiële adressen, telefoonnummers op , vastgoedprijzen en nog veel meer.
UK Yell Gouden Gids - UK Gouden Gids (yell.com).Zoeken op trefwoord, bedrijfsnaam of service en locatie.

Afrika

Telefoonboek Equatoriaal Guinee
Equatoriaal Guinee Yellow - Equatoriaal Guinee-telefoonboek (yellowpagesofafrica.com) Zoeken op naam en locatie Als u een categorie wilt selecteren, selecteert u het land, Equatoriaal-Guinee.

Azië en het Midden-Oosten

Telefoonboek India
Mahanagar Telephone Nigam - Zoek personen in het India Phone Book (bol.net.in) Kies de link - individuele woonomgeving. Er is een grote database voor particulieren, bedrijven, telefoonnummers, ziekenhuis en meer.Selecteer een onderwerp uit de kolom aan de linkerkant. New Delhi Gouden Gids - Mahanagar Telephone Nigam.
Sulekha Gouden Gids - India Classifieds and Gouden Gids (sulekha.com). Zoek op categorie of trefwoord en locatie. Selecteer geel formulier om op de telefoongids te zoeken. De groene vorm is voor de bewoner of bezoeker van India.

Australië en de Grote Oceaan

Telefoonboek MarshalleilandenZoeken naar openbare bestanden