Telefoonboek Wereld

Noord Amerika en het Caribisch gebied

Telefoonboek Msrtinique
Telefoongids in Msrtinique - Zoek personen in het Msrtinique-telefoonboek (pagesjaunes.fr) Zoeken op voor- en achternaam Msrtinique is een overzees departement en territorium van Frankrijk.Enter - Msrtinique 972 - voor de locatie of regio. Gouden Gids is in het Frans.
Pages Jaunes - Msrtinique - Msrtinique Gouden Gids (pagesjaunes.fr) Zoeken op categorie, trefwoord of op bedrijfsnaam Msrtinique is een overzees departement en territorium van Frankrijk.Enter - Msrtinique 972 - for de locatie of regio. Gouden Gids is in het Frans.

Centraal- en Zuid-Amerika

Telefoonboek Ecuador
Guia Telefonica Ecuador - Zoek personen in Ecuador Guia Telefonica Telefoonboek (guiatelefonica.com.ec) Zoeken op voornaam, achternaam en locatie. Gouden Gids is in het Engels en Spaans.
Ecuador Paginas Amarillas - Ecuador Gouden Gids (paginasamarillas.com) Zoeken op bedrijfsnaam of -dienst. Topcategorieën - auto, banken, onderwijs, bloemisten, hotelsgids, onroerend goed en meer. Gouden Gids is in het Engels en Spaans.

Europa

Telefoonboek Italië
Italië Pagine Bianche - Zoek personen in Italië Telefoongids (paginebianche.it). Zoeken op naam, telefoonnummer of adres en locatie. Gouden Gids is in het Engels, Frans, Duits, Italiaans en Spaans.
Italië Pagine Gialle - Zoek naar bedrijven in Italië Gouden Gids (paginebianche.it). Zoeken op naam, telefoonnummer of adres en locatie. Gouden Gids is in het Engels, Frans, Duits, Italiaans en Spaans.

Afrika

Telefoonboek Guinee Bissau
Guinee Bissau Pages Jaunes - Zoek bedrijven in Guinee-Bissau Gouden Gids (yellowpagesofafrica.com). Kies een categorie en selecteer het land, Guinee-Bissau.

Azië en het Midden-Oosten

Telefoonboek Filipijnen
Filipijnen Telefoongids - Zoek personen in de Filippijnen Telefoonboek (whitepages.ph) Zoek op voornaam, achternaam of telefoonnummer Vind personen in de Filippijnen telefoongids voor telefoonnummers en adressen.
EYP Gouden Gids - Filipijnen Gouden Gids (eyp.ph). Zoeken op categorie-advocaten, autoreparatie, supermarkten, ziekenhuizen, hotels, artsen, loodgieters, restaurants en meer.

Australië en de Grote Oceaan

Telefoonboek Nieuw Zeeland
Nieuw Zeeland Telefoongids - Zoek personen van bedrijven in het Nieuw Zeeland Book (whitepages.co.nz).Zoeken op achternaam of bedrijf, en locatie.
Nieuw Zeeland Gouden Gids - Zoeken naar bedrijven in het Gele Boek in Nieuw Zeeland (yellow.co.nz) op naam of categorie, en locatie.Zoeken naar openbare bestanden