Telefoonboek Wereld

Noord Amerika en het Caribisch gebied

Telefoonboek Verenigde Staten
Yellowbook.com - Personen zoeken op telefoonnummer of een bedrijf op naam en locatie (yellowbook.com). Witte paginas, telefoongids en reverse lookup.
Super Pages - Zoek lokale bedrijven op met de Online Gouden Gids door Superpages.com.Krijg zakelijke beoordelingen, recensies, kaarten, routebeschrijvingen en meer.

Centraal- en Zuid-Amerika

Telefoonboek Suriname
Suriname Telefoonboek - Zoek personen in het Surinaamse telefoonboek (telesur.sr) Zoeken op naam en op locatie Gouden Gids is in het Engels en Nederlands.
Suriname Gouden Gids - Suriname Gouden Gids (yellowpages.sr) Zoeken op bedrijfstype. Linkerkant- Kies taal: Engels/Nederlands- Kies sectie: Gouden Gids- Gouden Gids is in het Engels en Nederlands.

Europa

Telefoonboek Spanje
Spanje Paginas Blancas - Zoek mensen in het Spanje Paginas Blancas (paginasamarillas.es) Zoek op naam, provincie en stad Zoek mensen op naam of adres.Menu is alleen in Spaans.
Paginas Amarillas Spanje - Zoek een bedrijf in Spanje Paginas Amarillas Book (paginasamarillas.es) Zoeken op bedrijfsnaam of -dienst, en op locatie. Alleen beschikbaar in Spaans.

Afrika

Telefoonboek Marokko
Marokko People Search - Zoek naar mensen in het Marokkaanse telefoonboek (pj.ma).Voer de naam in voor -Qui- en de stad in Marokko voor de locatie of -Ou-. Gouden Gids is in het Frans.
Marokko- Telecontact - Zoek een bedrijf in het Marokko Telefoonboek (telecontact.ma) Zoek op bedrijfsnaam of -dienst.Ook opzoeken op telefoonnummer door het tabblad-annuaire inversé te selecteren. zowel in Arabisch als Frans.

Azië en het Midden-Oosten

Telefoonboek Syrië
Syrië Gouden Gids - Gouden Gids van Syrië (yellowpagessyria.com).Zoeken op bedrijfsnaam en provincie. Gouden Gids is in het Arabisch en Engels.

Australië en de Grote Oceaan

Telefoonboek Indonesië
Indonesië Gouden Gids - Bedrijven zoeken in bedrijven in Indonesië (indonesiayellowpages.net) op bedrijfstype of categorie, en locatie.Zoeken naar openbare bestanden